Aanbod aan huis

Als professional organizer / opruimcoach kan ik bij jouw thuis komen. We gaan dan samen aan de slag met jouw hulpvraag.      We creëren samen meer orde en rust in huis. Hieronder vind je meerdere ideeën in welke ruimtes je aan de slag zou kunnen gaan. Heb je andere wensen dan is dat zeker ook mogelijk.


Kies nu voor jezelf!

Waarmee wil jij aan de slag?


Natuurlijk huis

Ben je het zat om te blijven leven in chaos en met (te) volle kamers? Wil je graag meer structuur en orde krijgen in al je spullen?

Creëer rust in je huis, in welke ruimte je maar wilt.

 


Natuurlijke kledingkast

Heb je ook zo'n last van een rommelige kast? Ben je het overzicht kwijt? Blijft veel kleding ongedragen in de kast liggen? 


Gun je kleding een mooie plek en je zult nieuwe parels vinden in je eigen kledingkast. Je bent het waard.

 


Natuurlijke administratie

Ben je het overzicht in je administratie kwijt? Zie je als een berg op tegen de post die binnenkomt? Neemt de papierenberg letterlijk toe?


Samen kunnen we zorgen voor een goede basisadministratie. Je spullen direct kunnen vinden als je ze nodig hebt. Het zal je veel rust en orde geven. 

 


Natuurlijke agenda

Lukt het je alsmaar niet om goed om te gaan met de tijd? Lijkt het altijd alsof je tijd te kort komt?

 

Leer vaardigheden waardoor je meer tijd zult gaan ervaren.

 


Natuurlijke kinderruimtes

Weet je niet goed waar je al het speelgoed moet laten? Lijkt de bult alsmaar groter te worden? Ervaart je kind veel prikkels op zijn/haar slaapkamer? Of wil je misschien meer rust en structuur in huis voordat er gezinsuitbreiding bij komt?

 

Gun jezelf en je kind(eren) rust in een opgeruimde ruimte. Zodat rust, ontwikkelen en spelen weer centraal komen te staan.


Bekijk ook het andere aanbod van Natuurlijk opruimen:

Ga naar online aanbod

Ga naar WMO begeleiding